Home » Contact

Contact opnemen met NIVO Isolatiezorg

Wij komen graag met u in contact. Maak hiervoor gebruik van onderstaande offerteformulier. Mail of bel ons gerust voor andere vragen.

Offerte aanvragen?

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij spoedig contact met u op. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u.
  Contactgegevens

  NIVO Isolatiezorg
  De Wymerts 3
  8701 WT, Bolsward

  Tel: 088 284 95 55
  E-mail: verkoop@isolatiezorg.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

  Ons werkgebied

  Over NIVO Isolatiezorg

  NIVO Isolatiezorg maakt onderdeel uit van de NIVO Groep. Samen werken wij aan een schonere wereld en dragen daar ook graag een steentje aan bij door ons lidmaatschap van Circulair Friesland en de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. Samen met onze opdrachtgevers en meer dan duizend deskundige collega’s zorgen we ervoor dat we kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Wij zien het als onze plicht om verantwoord en respectvol om te gaan met onze opdrachtgevers als onze collega’s. Hierbij staat een transparante, dienstverlenende, maar ook daadkrachtige manier van werken centraal. Onze medewerkers zijn vaktechnisch opgeleid en worden structureel bijgeschoold. NIVO Isolatiezorg is Insula gecertificeerd volgens BRL 2121 en Erkend Vochtexpert. Bij ons vindt u alles onder 1 dak. Het laten isoleren van uw woning wordt door ons van A tot Z keurig geregeld. Comfortabeler wonen is één van de vele voordelen, wat het laten isoleren van uw woning met zich meebrengt.

  Alle voordelen van NIVO Isolatiezorg op een rijtje:

  • Lid van Circulair Friesland & Fossylfrij Fryslân
  • Vakbekwame medewerkers
  • Insula gecertificeerd volgens BRL 2121
  • Erkend Vochtexpert
  • Alles onder 1 dak voor de isolatie van uw woning

  Indien u uw woning vakkundig wilt laten isoleren of als u interesse heeft voor spouwcleaning, neem dan direct contact op met één van onze isolatie specialisten via 0512-729 042. Of per mail via verkoop@isolatiezorg.nl.