Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Friesland

spouwmuurisolatie friesland woning

Zit u ’s winters in de kou en ’s zomers in een pand dat onvoldoende afkoelt? De oorzaak kan liggen in onvoldoende isolatie van uw woning of bedrijfspand. Veel gebouwen, met name met een bouwjaar tussen 1928 en 1975, missen oplossingen die temperatuurschommelingen binnenshuis tegengaan en die een optimaal leef- en werkklimaat creëren. Het resultaat is dat het binnenklimaat minder aangenaam is en dat u hoge energierekeningen betaalt. Zoekt u naar een duurzame oplossing die zowel uw comfort verhoogt als uw energiekosten verlaagt, dan bent u bij NIVO Isolatiezorg aan het juiste adres. Ontdek hoe ons team van specialisten u kan ondersteunen bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Friesland.

Vraag direct een offerte aan

Voordelen van spouwmuurisolatie

Heeft u uw woning of bedrijfspand onvoldoende geïsoleerd? Zonder dat u het door heeft, gaat bij het inschakelen van de verwarming onnodig veel warmte verloren via de muren. De energierekening valt erg hoog uit en ondertussen voelt u nog steeds een vervelende tocht naar binnen trekken. Om dit tegen te gaan, doet u er goed aan de spouwmuurisolatie in uw pand in Friesland te optimaliseren. Zijn de spouwmuren nog voorzien van verouderde isolatie? Onze specialisten komen langs om deze te verwijderen en de muren opnieuw te isoleren.

waarom spouwmuurisolatie nivo

Hiervoor gebruiken we een uitermate sterk en tegelijk ultralicht materiaal. Met kleine IsoPlus EPS parels gemaakt van polystyreen kunnen we de spouwmuren tot de laatste kieren vullen. De parels zijn ontzettend duurzaam en gaan jarenlang mee. Belangrijker nog is dat ze hun werk als isolatiemateriaal optimaal uitvoeren en u helpen om 25-40% aan energie te besparen. Uw energierekening zal zichtbaar lager uitvallen en het woon-/werkklimaat wordt voelbaar comfortabeler. Met de spouwmuurisolatie in Friesland zult u geen last meer hebben van tocht, muffe geuren en vochtproblemen in de muren.

Een effectief stappenplan

Komen we de spouwmuurisolatie bij u in Friesland aanbrengen, dan doen we dat vanuit een effectieve aanpak op maat. Op basis van de huidige situatie van uw woning of bedrijfspand, voeren we onze werkzaamheden uit. Waar nodig kunnen we oude isolatie verwijderen om vervolgens de spouwmuren te vullen met EPS parels. Dit doen we als volgt:

  1. Boren van gaten
    Vanaf de buitenkant boren we op iedere meter een gat in de voegen tussen de stenen. We zorgen ervoor dat we geen schade aanbrengen en we houden rekening met de constructie van kozijnen.
  2. Vullen van de spouwmuur
    We vullen de spouwmuren met de EPS parels. Omdat de parels zo klein zijn, kunnen de openingen volledig gevuld worden. We gebruiken vervolgens een speciale lijm die de isolatie op de plaats houdt.
  3. Het dichten van de voegen
    Na het vullen van de spouwmuren, zorgen we ervoor dat de boorgaten vakkundig gedicht worden en dat u niets terugziet van de werkzaamheden. Wel merkt u het verschil in comfort wanneer u binnen van een optimaal leefklimaat geniet.
isolatieadvies NIVO Isolatiezorg

Spouwmuurisolatie Friesland? NIVO Isolatiezorg

Wilt u het leefklimaat verhogen door uw woning of bedrijfspand in Friesland te isoleren? Schakel dan de specialisten van NIVO Isolatiezorg in. We helpen u graag met het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Friesland, zodat u tot 40% aan energie kunt besparen. U profiteert op lange termijn van een hoog en duurzaam rendement. Wilt u meer informatie over de voordelen van spouwmuurisolatie met EPS parels? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan staan we klaar met informatie en persoonlijk advies.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand