Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Sneek

spouwmuurisolatie sneek

Voelt u binnenshuis een onaangename tocht langs de muren of ziet u vocht- en schimmelplekken verschijnen? Gebrek aan goede isolatie zorgt ervoor dat het binnenklimaat oncomfortabel wordt. Ondertussen moet u stoken om de temperatuur op gewenste hoogte te krijgen met als gevolg dat u hoge energiekosten betaalt. Schakel de specialisten van NIVO Isolatiezorg in voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw woning of pand in Sneek.

Vraag direct een offerte aan

Een effectieve oplossing voor een hoog rendement

Waar gebrek is aan goede isolatie, kan de kou of hitte van buiten naar binnen dringen. Andersom gaat te veel warmte van binnenuit verloren. Gelukkig is het betrekkelijk eenvoudig het leefklimaat en daarmee het rendement van uw woning of bedrijf te verbeteren. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring die nodig zijn om u een duurzame en rendabele oplossing aan te reiken.

spouwmuurisolatie sneek eps parels isoplus

Spouwmuurisolatie in Sneek met EPS parels

Laat u spouwmuurisolatie bij u in Sneek aanbrengen, dan kunt u al tot 40% aan energie besparen. Met de hoge kwaliteit van het isolatiemateriaal dat we bij NIVO Isolatiezorg gebruiken, weten we een maximaal rendement te behalen. We gebruiken namelijk IsoPlus EPS parels. Dit zijn kleine en tegelijk oersterke bolletjes, gemaakt van polystyreen. Doordat ze voor 98% uit lucht bestaan, zijn deze parels bovendien ultralicht van gewicht.

Zorgvuldig en met kwaliteit uitgevoerd

We geloven in de kracht van EPS parels die uitermate geschikt zijn voor de spouwmuurisolatie van uw pand in Sneek. Het materiaal is ontzettend duurzaam, waardoor u jarenlang profiteert van een maximaal rendement. Daarbij komt dat we het isolatiemateriaal zorgvuldig aanbrengen. Dit doen we vanuit een effectieve aanpak die we op maat voor u uitvoeren volgens onderstaand stappenplan. Waar nodig kunnen we eerst verouderde spouwisolatie verwijderen.

  1. We beginnen met het boren van een aantal gaten in de buitenmuren. Dit doen we in de voegen tussen de stenen en we houden rekening met de constructie van de kozijnen.
  2. Vervolgens spuiten we de EPS parels met een vulpistool in de gaten. Omdat de lichte parels slechts een doorsnee van 3-5 mm hebben, vinden ze eenvoudig een weg in de spouwmuren. Dat betekent dat we iedere kier kunnen dichten en de spouwmuur volledig isoleren. De speciale nevellijm die we aanbrengen, zorgt ervoor dat de isolatie op zijn plaats blijft.
  3. De spouwmuurisolatie is aangebracht, dus we kunnen de gaten in de buitenmuren dichten. Dit doen we vakkundig, zodat u geen enkele sporen kunt aantreffen van de verrichte werkzaamheden.
spouwmuurisolatie woning sneek aanleggen

Spouwmuurisolatie Sneek? NIVO Isolatiezorg

Schakel vandaag nog de specialisten van NIVO Isolatiezorg in. We dragen graag bij aan een comfortabeler leefklimaat en een maximaal rendement van uw woning of bedrijfspand. Meer weten over de mogelijkheden voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij u in Sneek? Of wilt u weten wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Ontdek ook onze andere diensten en neem vrijblijvend contact op voor informatie en persoonlijk advies.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand