Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Meppel

spouwmuur isoleren meppel controle

Op zoek naar een manier om comfortabeler te kunnen wonen en op termijn lagere kosten te hebben, dan is spouwmuurisolatie wellicht dé manier die u zoekt. Spouwmuurisolatie is een oplossing voor het verbeteren van het comfort en ook voor het verlagen van de energiekosten van uw woning. Of u nu behoefte heeft aan warmte in de winter of juist verkoeling in de zomer, spouwmuurisolatie biedt vele voordelen die uw woning zullen verbeteren. Woont u in Meppel of de omgeving van Meppel? Voor spouwmuurisolatie in Meppel moet u bij NIVO Isolatiezorg zijn!

Vraag direct een offerte aan

Waarom is spouwmuurisolatie een goed idee?

Spouwmuurisolatie is al jarenlang een populaire manier van isoleren. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte op te vullen met isolatiemateriaal wordt het warmteverlies geminimaliseerd en kan uw woning een constante temperatuur behouden. Het isolatiemateriaal wat wij gebruiken zijn EPS parels. Dit zijn parels met een doorsnee van 3 tot 5 mm en zijn gemaakt van polystyreen. Dit is een ontzettend sterk materiaal wat jarenlang meegaat. De spouwmuur isoleren met EPS parels zorgt ervoor dat u tussen de 25 en 40% aan energie bespaart. Het is dus een duurzame oplossing waar u veel rendement aan kunt behalen.

voordelen spouwmuurisolatie meppel op maat

Extra voordelen spouwmuurisolatie

Naast dat spouwmuurisolatie een goede oplossing is voor het besparen van energie, heeft het nog meer voordelen. Door spouwmuurisolatie zijn de temperaturen in de woning comfortabel. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft de koele lucht binnen. Zo heeft u in alle seizoenen een woning met comfortabele temperaturen. Ook kan spouwmuurisolatie als geluidsisolatie dienen. Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat de geluidsoverdracht tussen kamers veel minder wordt. Ten slotte het bestrijden van condensatie. Door het isoleren van spouwmuren wordt condensatie aan de binnenkant van de buitenmuur verminderd. Dit vermindert op zijn beurt weer het risico op schimmel- en vochtproblemen.

Spouwmuurisolatie in Meppel op maat

In elke situatie is spouwmuurisolatie anders. Op u op maat te helpen bij spouwisolatie, volgen we een gedegen plan van aanpak dat afgestemd is op uw situatie. Vooraf zullen we grondig onderzoek doen naar uw woning of pand, zodat we optimaal resultaat kunnen leveren. Indien nodig zullen we oude isolatie verwijderen, voordat we de EPS parels aanbrengen voor een nieuwe spouwmuurisolatie.

Als de situatie goed is bekeken er een plan van aanpak is gemaakt, kunnen onze specialisten aan de slag. Onze aanpak bestaat uit drie stappen:

  1. Gaten boren
    Voordat we de spouwisolatie aanbrengen, boren we vanaf de buitenkant een aantal gaten in de voegen van de muur. Dit wordt op een vakkundige manier gedaan om gaten in de muren te voorkomen.
  2. Spouwmuur vullen
    Door de opening die gemaakt is, wordt de spouwmuur gevuld met EPS parels. Iedere kleine kier kan door de losse bolletjes gevuld worden. Een nevel van speciale lijm zorgt ervoor dat de isolatie na het aanbrengen goed blijft zitten.
  3. Voegen dichten
    Als de spouwmuur optimaal gevuld is met EPS parels, dan dichten we de boorgaten en zorgen we ervoor dat u niks terug kunt zien van de werkzaamheden.
spouwmuurisolatie woning meppel aanleggen

Spouwmuurisolatie Meppel? NIVO Isolatiezorg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kan helpen bij spouwmuurisolatie in Meppel? Dan bent u bij NIVO Isolatiezorg op het juiste adres! Wij zijn specialist in isolatiezorg. Naast spouwmuurisolatie doen wij ook aan dak- en vloerisolatie, spouwcleaning en vochtproblemen. We hebben veel mogelijkheden en helpen u graag om uw probleem op te lossen en uw woning meer waard te maken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Of vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand