Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Roden

spoumuur isoleren roden controle

Investeren in de toekomst is altijd een goed idee. Heeft u onlangs een woning gekocht of woont u al een tijdje in uw woning waar u het liefst de rest van uw leven wilt blijven wonen? Dan is het een goede situatie om te investeren in uw woning voor meer comfort, energiezuinigheid en het verhogen van de waarde. Denk bijvoorbeeld eens aan spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie heeft vele voordelen en zal uw woning in waarde laten stijgen. Woont u in de buurt van Roden? Voor spouwmuurisolatie in Roden moet u bij NIVO Isolatiezorg zijn.

Vraag direct een offerte aan

Wat is spouwmuurisolatie precies?

De meeste woningen en panden die tussen 1928 en 1975 gebouwd zijn hebben spouwmuren. In die periode was dit verplicht. Van het aanbrengen van isolatie was toen nog geen sprake en hierdoor hebben veel gebouwen en woningen nu een lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Dit kan nogal tochten, dus is er de mogelijkheid om de ruimte tussen de twee muren, ook wel de spouwmuur genoemd, op te vullen met isolatiemateriaal. Het isoleren van deze ruimte heeft veel voordelen en daarom kiezen steeds meer mensen hiervoor. Enkele voordelen van spouwmuurisolatie zijn:

 • Constante temperatuur in huis
  In de winter voelt uw woning warmer aan, terwijl het in de zomer koel blijft. Dit is een resultaat van spouwmuurisolatie.
 • Energiezuinig
  Doordat het warmteverlies geminimaliseerd wordt, verbetert dit de energie-efficiëntie in de woning. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.
 • Isolatie van geluid
  Naast het isoleren van warmte, kan spouwmuurisolatie ook het geluid isoleren. Als uw woning erg gehorig is, dan is spouwmuurisolatie wellicht een oplossing.
voordelen spouwmuurisolatie roden eps parels

Spouwmuurisolatie met EPS parels

Bij NIVO Isolatiezorg brengen we spouwmuurisolatie aan met EPS parels. Deze parels hebben een doorsnee van 3 tot 5 mm en zijn gemaakt van polystyreen. Dit is een ontzettend sterk materiaal dat jaren meegaat. Als duurzame oplossing en hoog rendement zijn kleine EPS parels de oplossing. Deze parels zorgen ervoor dat u de spouwisolatie tussen de 25 en 40% aan energie bespaart. Het hoge rendement en de mate van duurzaamheid zullen ervoor zorgen dat u in maximaal vier jaar het isoleren terug hebt verdiend. Uw woning zal comfortabeler worden en uw bespaart op lange termijn veel geld. Vochtproblemen en een koude woning zijn verleden tijd met spouwmuurisolatie!

Onze werkwijze bij spouwmuurisolatie in Roden

Wilt u spouwmuurisolatie in Roden? Dan is NIVO Isolatiezorg de partner die u zoekt! Door ons zorgvuldige aanpak bij spouwmuurisolatie, leveren wij kwalitatief goede en nette spouwmuurisolatie. Hieronder onze werkwijze:

 1. Gaten boren
  Om het isolatiemateriaal aan te kunnen brengen tussen de muren, boren we enkele gaten in de gevel. Dit wordt gedaan op de kruising van de horizontale en verticale voeg, zodat de voeg daarna gemakkelijk weer kan worden gedicht en u er niks meer van ziet.
 2. Spouwmuur vullen
  Vervolgens kan de spouwmuur met de EPS isolatieparels worden gevuld. In combinatie met de lijm is dit een goed isolatiemateriaal en wordt het in de muur gespoten.
 3. Voegen dichten
  Als de spouwmuur goed is geïsoleerd, worden alle voegen weer dicht gemaakt in de kleur van de oorspronkelijke voeg. Hierdoor zult u niets meer zien van de gaten die geboord zijn.
spouwmuurisolatie woning roden aanleggen

Spouwmuurisolatie Roden? NIVO Isolatiezorg

Bent u op zoek naar een specialist in spouwmuurisolatie in Roden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met spouwmuurisolatie en zullen hun werk zorgvuldig uitvoeren. Heeft u een woning die gebouwd is tussen 1928 en 1975 en zijn de spouwmuren nog niet goed geïsoleerd? Neem vooral eens contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen ook graag langs om de situatie te bekijken en u een passend advies te geven. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand