Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Heerenveen

spouwmuurisolatie heerenveen aanleggen

Een koude tocht die ’s winters door de muren naar binnentrekt of de warmte die op een hete zomerdag niet kan ontsnappen? Een gebrek aan isolatie kan het leefklimaat in uw woning of bedrijfspand in Heerenveen aanzienlijk verslechteren. Wellicht dat u met de verwarming of airconditioner alles doet om een behaaglijke temperatuur te krijgen, maar ondertussen ziet u de energiekosten oplopen. NIVO Isolatiezorg heeft voor u een duurzame en rendabele oplossing. We komen graag langs om spouwmuurisolatie bij u in Heerenveen aan te brengen. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

Wilt u het leefklimaat binnen uw woning of bedrijfspand verbeteren? Dan is het belangrijk bij de basis te beginnen, namelijk het dak, de vloer en de muren. Zijn deze onvoldoende geïsoleerd, dan zijn ze niet in staat de winterkou of zomerhitte van buiten tegen te houden. Andersom gaat er veel warmte van binnenuit verloren. Wanneer de muren niet voorzien zijn van spouwmuurisolatie, kan dat oplopen tot wel 30%.

waarom spouwmuurisolatie nivo

Spouwmuurisolatie in Heerenveen met EPS parels

Reden voor u om de huidige situatie te verbeteren en te zorgen voor spouwmuurisolatie in uw pand in Heerenveen. De specialisten van NIVO Isolatiezorg nemen deze taak graag op zich. We gebruiken IsoPlus EPS parels, een duurzaam isolatiemateriaal waarmee u jarenlang optimaal profiteert van een hoog rendement. De parels bestaan voor 2% uit oersterk polystyreen en voor 98% uit lucht. Door de combinatie van deze eigenschappen is de spouwmuur maximaal geïsoleerd en worden tocht, muffe geuren en vochtproblemen tegengehouden.

Isoleren in 3 stappen

Om de spouwmuurisolatie bij u in Heerenveen goed aan te brengen, werken we met een effectieve aanpak op maat. Op voorhand voeren we grondig onderzoek uit om de huidige status van uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met de informatie die we hieruit verzamelen, kunnen we onze werkzaamheden doen. Wellicht komen we tot de conclusie dat er verouderde isolatiemateriaal in de spouwmuren zit. Deze isolatie verwijderen we zorgvuldig voordat we overgaan op het aanbrengen van nieuwe spouwmuurisolatie volgens onderstaande stappen:

  1. Op iedere meter in de voegen van de buitenmuren boren we een klein gat. Komen we in de buurt van een constructie van kozijnen, dan houden we hier uiteraard rekening mee.
  2. We gebruiken een vulpistool die is gevuld met de EPS parels. De parels met een doorsnee van 3-5 mm worden vakkundig in de openingen gespoten, zodat iedere kier gedicht wordt. Vervolgens brengen we een speciale nevellijm aan die de parels op hun plaats houdt.
  3. Ter afronding maken we de boorgaten zo dicht, dat u geen sporen van de werkzaamheden kunt terugzien. Hoewel er optisch niets veranderd is, zult u binnenshuis wel een positief verschil opmerken in het woon- en werkcomfort.
spourmuurisolatie heerenveen woning nivo

Spouwmuurisolatie Heerenveen? NIVO Isolatiezorg

In een paar stappen kan het woon- en werkcomfort bij u in Heerenveen al worden verbeterd. Laat u de spouwmuren van uw pand isoleren, dan zult u al een groot verschil opmerken. Bovendien zorgt de kwaliteit van het materiaal dat we bij NIVO Isolatiezorg gebruiken, voor een duurzaam en rendabel resultaat. Meer weten over het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie bij u in Heerenveen? Neem vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord met informatie en persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand