Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Groningen

spouwmuurisolatie groningen aanleggen

Kunt zich voorstellen dat een eenvoudige ingreep voldoende is om niet alleen uw energierekening te verlagen, maar ook een comfortabel binnenklimaat te creëren? Met het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Groningen kunnen we u hier effectief bij helpen. Ontdek onze isolatiemogelijkheden waar u als huiseigenaar of ondernemer optimaal van profiteert en schakel onze specialisten vandaag nog in.

Vraag direct een offerte aan

Profiteren van de voordelen van spouwmuurisolatie

Om het leefklimaat van uw woning of bedrijfspand te verhogen, doet u er goed aan te kijken naar de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in Groningen. Wanneer de wanden onvoldoende geïsoleerd zijn, kan er tot 30% van de energie verloren gaan. Dat betekent dat u in de winter onnodig veel warmte stookt om een aangename binnentemperatuur te creëren. Zonde, want het lage rendement leidt bovendien tot een te hoge energierekening.

spouwmuurisolatie groningen eps parels isoplus

Spouwmuurisolatie in Groningen met EPS parels

Gelukkig is het betrekkelijk eenvoudig om deze problemen voor te zijn. Onze specialisten komen graag bij u langs om de spouwmuren van uw woning of bedrijfspand te isoleren. We maken gebruik van een isolatiemateriaal waarvan we weten dat u er jarenlang optimaal van profiteert. Met IsoPlus EPS parels kunnen we zorgen voor een rendabel en duurzaam resultaat waarmee u tussen de 25% en 40% aan energie bespaart. De parels zijn gemaakt van oersterk polystyreen en zijn tegelijk ontzettend licht. Iedere kier in de spouwmuur wordt volledig gevuld en de EPS parels zorgen ervoor dat u niet langer tocht, vochtproblemen of muffe geuren waarneemt.

Hoe we u kunnen helpen

Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Groningen, maken we bij NIVO Isolatiezorg gebruik van de beste materialen en technieken. Doordat we van te voren de situatie van uw woning of bedrijfspand onderzoeken, kunnen we oplossingen op maat leveren. Zijn uw spouwmuren bijvoorbeeld voorzien van verouderde isolatie die onder de maat werkt? Deze spouwmuurisolatie verwijderen we voordat we volgens onderstaande stappen met de EPS parels aan de slag gaan. WE

Onze aanpak begint met het boren van een aantal gaten in de voegen van de muur. Dit doen we vanaf de buitenkant en we zorgen ervoor dat de constructie van de kozijnen niet wordt aangetast. De EPS parels spuiten we met een vulpistool in de gaten. De parels hebben een afmeting van 3-5 mm en kunnen zich gemakkelijk een weg vinden in de openingen van de spouwmuren. Elke kier wordt daardoor gedicht. Om de parels op hun plek te houden, brengen we een nevel van speciale lijm aan. Zijn de muren volledig gevuld, dan dichten we de gaten vakkundig af. U zult niets meer terugzien van de werkzaamheden. Wel zult u het verschil opmerken in een comfortabeler leefklimaat en een lager energierekening.

isolatieadvies NIVO Isolatiezorg

Spouwmuurisolatie in Groningen door NIVO Isolatiezorg

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u helpt met de isolatie van uw woning of bedrijfspand in Groningen? Ontdek wat we bij NIVO Isolatiezorg voor u kunnen betekenen. We werken met ervaren specialisten die precies weten wat nodig is om tot een rendabel resultaat te komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand