Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Drachten

spouwmuurisolatie drachten aanbrengen

Merkt u een onaangename tocht op die langs de muren van uw woning of bedrijfspand trekt? Of heeft u last van vochtproblemen en muffe geuren die zich langzaam verspreiden? Dergelijke problemen kunnen ontstaan wanneer de spouwmuren van het pand onvoldoende geïsoleerd zijn. Daarnaast kan uw energierekening als gevolg van een laag rendement onnodig hoog uitvallen. Wilt u de situatie zo snel mogelijk oplossen? Schakel de specialisten van NIVO Isolatiezorg voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Drachten.

Vraag direct een offerte aan

Uw woon- en werkcomfort eenvoudig verhogen?

Wilt u het leefklimaat binnen uw woning of bedrijfspand verbeteren? Dat begint met optimale isolatie. Wanneer het dak, de vloer en de muren van het pand namelijk onvoldoende geïsoleerd zijn, kunt u in de winter geconfronteerd worden met een onaangenaam koude tocht. ’s Zomers zorgt het gebrek aan isolatie voor een hoge binnentemperatuur. Wilt u de temperatuur vervolgens reguleren met de verwarming of airconditioner, dan betaalt u hoge energiekosten. Dit kan eenvoudig verholpen worden door spouwmuurisolatie in uw pand in Drachten aan te laten brengen.

waarom spouwmuurisolatie nivo

Waarom spouwmuurisolatie in Drachten door NIVO Isolatiezorg

Voor de beste spouwmuurisolatie in Drachten schakel je de specialisten van NIVO Isolatiezorg in. We maken namelijk gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal dat ons helpt een rendabel en duurzaam resultaat te behalen. Met IsoPlus EPS parels kunnen we de openingen in de spouwmuur nauwkeurig en volledig vullen. Deze parels met een doorsnee van 3 tot 5 mm, zijn samengesteld uit oersterk polystyreen. Tegelijk zijn ze vederlicht doordat ze voor 98% uit lucht bestaan. Dankzij de hoge kwaliteit van de EPS parels is het mogelijk jarenlang te profiteren van een hoog rendement en optimaal leefklimaat.

Onze aanpak voor spouwmuurisolatie

Om de spouwmuurisolatie bij u in Drachten te realiseren en voor een rendabel resultaat te zorgen, voeren we de werkzaamheden op maat uit. We doen grondig onderzoek, zodat we de huidige situatie in kaart kunnen brengen. Van daaruit brengen we de spouwmuurisolatie als volgt aan:

  1. We boren een aantal gaten in de voegen van de buitenmuur. Hierbij houden we ook rekening met de constructie van de kozijnen, zodat we geen schade toebrengen.
  2. Met een vulpistool worden de EPS parels in de openingen gespoten. Wanneer alle openingen gedicht zijn, brengen we een speciale nevellijm aan die de parels op hun plek houden.
  3. De gaten in de muren worden vakkundig dichtgemaakt, zodat er geen sporen van de werkzaamheden achterblijven.

Zijn de spouwmuren geïsoleerd met hoogwaardige EPS parels, dan kunt u wonen en werken in een comfortabel leefklimaat zonder in te leveren op hoge stookkosten. Naast het isoleren van de spouwmuren zijn we bovendien gespecialiseerd in vloer– en dakisolatie. Dat betekent dat we u kunnen helpen het maximale rendement uit uw woning of bedrijfspand in Drachten te halen.

spouwmuurisolatie woning drachten

Spouwmuurisolatie Drachten? NIVO Isolatiezorg

Bent u onnodig veel geld kwijt aan energiekosten en woont of werkt u nog steeds in een pand waar vochtproblemen en schimmels zichtbaar zijn? Verbeter het leefklimaat door spouwmuurisolatie in Drachten aan te laten brengen. Onze specialisten komen graag bij u om deze problemen te verhelpen en het woon-/werkcomfort te verhogen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand