Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Franeker

spouwmuurisolatie franeker check

In een tijd waarin energiezuinigheid steeds belangrijker wordt, is spouwmuurisolatie een belangrijke stap die niet over het hoofd mag worden gezien. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw woning warmer te houden in de winter of juist koeler in de zomer, spouwmuurisolatie biedt vele voordelen die niet alleen uw leefomgeving verbeteren, maar ook is het positief op financieel gebied. Woont u in Franeker of omgeving? Voor spouwmuurisolatie in Franeker moet u bij NIVO Isolatiezorg zijn!

Vraag direct een offerte aan

Waarom spouwmuurisolatie? De voordelen:

Spouwmuurisolatie heeft vele voordelen. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte, dus de spouw, op te vullen met isolatiemateriaal wordt warmteverlies geminimaliseerd en zal uw woning een constante en comfortabele temperatuur behouden. Het behoud van de warmte in de woning gaat samen met energie-efficiëntie. U zal op lange termijn lagere energiekosten hebben, doordat de woning warm blijft door de spouwmuurisolatie. Naast het isoleren van warmte, kan spouwmuurisolatie ook helpen als geluidsisolatie. Vooral in een drukke buurt is dit erg handig of als u gewoon wat meer privacy en vooral rust in huis wilt.

waarom spouwmuurisolatie franeker eps parels

Spouwmuurisolatie in Franeker met EPS parels

Laat u spouwmuurisolatie bij u in Franeker aanbrengen, dan kunt u al tot 40% aan energie besparen. Met de hoge kwaliteit van het isolatiemateriaal dat we bij NIVO Isolatiezorg gebruiken, weten we een maximaal rendement te behalen. We gebruiken namelijk IsoPlus EPS parels. Dit zijn kleine en tegelijk oersterke bolletjes, gemaakt van polystyreen. Doordat ze voor 98% uit lucht bestaan, zijn deze parels bovendien ultralicht van gewicht.

Onze aanpak bij spouwmuurisolatie

Iedere spouwmuurisolatie is anders, daarom bepalen we vooraf een aanpak afgestemd op uw situatie. We zullen grondig onderzoek doen naar uw woning of pand, zodat we het beste resultaat kunnen leveren. Een optie is om oude isolatie te verwijderen indien nodig, voordat we de EPS-parels aanbrengen. EPS-parels is het materiaal wat wij gebruiken bij spouwmuurisolatie. Bij NIVO Isolatiezorg hebben we een stappenplan ontwikkelt waar we altijd volgens werken bij het isoleren van een spouwmuur:

  1. Gaten boren
    Voordat onze specialisten de spouwisolatie aanbrengen, worden er vanaf de buitenkant een aantal gaten geboord in de voegen van de muur. Dit wordt op een vakkundige manier gedaan, zodat er geen schade ontstaat aan de muren.
  2. Spouwmuur vullen
    Met behulp van een vulpistool worden de EPS-parels nauwkeurig aangebracht. De combinatie van lijm met de losse bolletjes zorgt ervoor dat de isolatie na het aanbrengen goed blijft zitten.
  3. Voegen dichten
    Als de spouwmuren allemaal zijn geïsoleerd, dan worden de boorgaten gedicht. Achteraf zult u niets meer kunnen zien van de werkzaamheden die zijn verricht.
spouwmuurisolatie woning franeker aanleggen

Spouwmuurisolatie Franeker? NIVO Isolatiezorg

Wilt u uw woning voorzien van spouwmuurisolatie in Franeker? Dan bent u bij NIVO Isolatiezorg op het juiste adres! Met het aanbrengen van spouwmuurisolatie bespaart u ontzettend veel energie en daarmee ook geld. Zowel in de winter als in de zomer heeft u profijt van de spouwmuurisolatie. Wellicht heeft u ook interesse in een van onze andere diensten. Naast spouwmuurisolatie doen wij ook vochtproblemen, dak- en vloerisolatie. Dit allemaal met een team van professionals die in vele verschillende situaties een goede isolatie kunnen plaatsen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u andere vragen? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij helpen u graag!

Of vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand