Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Dakisolatie

Voor een beter energielabel van uw woning of voor meer wooncomfort qua temperatuur en geluid kunt u kiezen voor het laten isoleren van uw woning. Als u start met het isoleren van uw dak, dan is het belangrijk dat vooraf goed wordt gekeken naar de functie van het dak, de dakopbouw en de dakconstructie.

Vraag direct een offerte aan

Jaarlijkse besparing van 15%

Om u een idee te geven: u bespaart met dakisolatie gemiddeld 15% per jaar op de energiekosten. Binnen 8 jaar heeft u vaak de investering terug. We hoeven u niet te overtuigen, het terugbrengen van uw gasrekening is ons bewijs.

We bekijken eerst de specifieke onderdelen van het dak en houden hierbij rekening met de specifieke bevestigingsmethode, brandveiligheid, geluidsisolatie en de afdichtingsmethode.

Voor dakisolatie biedt NIVO Isolatiezorg drie opties aan:

Naturoll dakisolatie

Naturoll dakisolatie

Naturoll dakisolatie is een veerkrachtige, onbeklede glaswoldeken met ECOSE® Technology en heeft van nature een goede isolatiewaarde. Deze glaswol isolatie is ontwikkeld voor de thermische, akoestische en brandveilige isolatie van houtconstructies in een woning. Goede dakisolatie zorgt ervoor dat er niet onbedoeld warmte verloren gaat uit uw woning. Naturoll laat zich gemakkelijk klemmend aanbrengen bij een sporenkap.

Kingspan dakplaten

Kingspan dakplaten

Bij NIVO Isolatiezorg werken we onder andere met Kingspan dakisolatieplaten. Deze platen zijn leverbaar in verschillende isolatiewaarden en druksterkten. De diverse varianten bieden mogelijkheden, waardoor we ook rekening kunnen houden met de nodige bevestigingsmethoden en specifieke afdichtingen. De dakisolatieplaten van Kingspan zijn licht van gewicht, snel toe te passen en brandveilig. De platen zijn volledig recyclebaar, dat is een mooie bijkomstigheid.

dakisolatie header

IsoPlus EPS Parel (HR++)

Net als bij het isoleren van de spouwmuren kunt u ook bij het isoleren van het dak gebruik maken IsoPlus EPS Parel (HR++). Wij adviseren u dan niet om deze IsoPlus EPS Parel HR++ onder de dakpannen te spuiten in verband met harde windstoten of eventuele toekomstige stormschade aan het dak. Wel kan uw dak van binnenuit worden geïsoleerd met IsoPlus EPS Parel (HR++). Wilt u meer weten over deze manier van isoleren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze isolatie specialisten. NIVO Isolatiezorg is Insula gecertificeerd volgens BRL 2121.