Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie Leeuwarden

spouwmuurisolatie leeuwarden aanbrengen

Is uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden onvoldoende geïsoleerd? Dit heeft in de eerste plaats grote invloed op het woon-/werkcomfort dat door overmatige winterkou of zomerhitte te wensen overlaat. Probeert u dit te compenseren met de verwarming of airconditioner, dan zult u dat terugzien in onnodig hoge energierekeningen. Schakel vandaag nog de specialisten van NIVO Isolatiezorg. Door spouwmuurisolatie bij u in Leeuwarden aan te brengen, kunnen we voor u een duurzaam en rendabel leefklimaat creëren.

Vraag direct een offerte aan

Waarom spouwmuurisolatie?

Om te voorkomen dat u ’s winters in de kou en ’s zomers in de hitte zit, is het belangrijk dat de basis van uw woning of bedrijfspand op orde is. Goede isolatie in het dak, de vloeren en de muren speelt daar een zeer grote rol in, omdat u daarmee het warmteverlies zoveel mogelijk kunt beperken. Een groot deel van de warmte vindt zijn weg naar buiten via de spouwmuren. Laat u die isoleren, dan kunt u tot 40% aan energie besparen.

spourmuurisolatie leeuwarden isoplus eps parels

Maximaal rendement met EPS parels

Het aanbrengen van isolatiemateriaal in uw pand in Leeuwarden is een belangrijke stap in het verbeteren van het leefklimaat binnenshuis. Daarin is ook aandacht voor de keuze van het isolatiemateriaal. Bij NIVO Isolatiezorg gebruiken we kleine, hoogwaardige IsoPlus EPS parels die voor 2% bestaan uit oersterk polystyreen. De overige 98% is enkel lucht, waardoor de parels ontzettend licht zijn. De combinatie van kracht en lichtgewicht zorgt voor een duurzaam en maximaal rendement voor uw woning of bedrijfspand.

Onze vakkundige aanpak

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in uw pand in Leeuwarden zorgt ervoor dat het woon- en werkcomfort wordt verbeterd en dat u minder energiekosten betaalt. Om het maximale uit deze oplossing te halen, werken onze specialisten met een effectieve aanpak op maat. We komen graag bij u langs om de huidige situatie vakkundig te onderzoeken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat we verouderde isolatie aantreffen die we moeten verwijderen voordat we volgens onderstaande werkwijze nieuwe spouwmuurisolatie aanbrengen.

Het isoleren van de spouwmuren wordt vanaf de buitenkant van het pand gedaan waar we kleine gaatjes in de voegen van de betreffende buitenmuur boren. Daarbij houden we goed rekening met de aanwezigheid van kozijnconstructies. Met een vulpistool spuiten we vervolgens EPS parels in de gaten. De parels vinden hun weg in de openingen en kieren, waardoor we de spouwmuren volledig kunnen vullen. Een speciale nevelachtige lijm houdt de parels op hun plek. Is de spouwmuurisolatie in uw pand in Leeuwarden aangebracht, dan zorgen we er nadien voor dat er geen sporen zichtbaar zijn op de buitenmuren.

isolatieadvies NIVO Isolatiezorg

Spouwmuurisolatie Leeuwarden? NIVO Isolatiezorg

Het leefklimaat van uw woning of bedrijfspand kan in enkele stappen naar een hoger niveau getild worden. Een aanzienlijke verandering is al voelbaar na isolatie van de spouwmuren. Bij NIVO Isolatiezorg zetten we hoogwaardig materiaal in dat zorgt voor een duurzaam en kostenefficiënt resultaat. Heeft u vragen over mogelijkheden voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij u in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u uitgebreid en persoonlijk kunnen adviseren.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand