Home » Over Ons

Het beste resultaat behalen, zodat de besparing en het comfort optimaal zijn. Voor u en het milieu. 

 

De woningen worden door specialisten van NIVO Isolatiezorg opgemeten en bekeken. We leggen duidelijk uit welk rendement behaald kan worden, u krijgt de beste offerte op maat. Met een goed geïsoleerde woning bespaart u al snel tot 40% op uw energierekening. Comfortabeler wonen zorgt direct voor meer sfeer bij u thuis.

Als een woning goed geisoleerd wordt, dan betekent dit direct ook een verbetering van de waarde van de woning. Het leefcomfort schiet omhoog en de gasrekening omlaag. Elke woning is anders en het is niet zo dat er even een muur volgespoten wordt. Dat kan wel, maar levert niet het beste rendement en het hoogste resultaat op. Onze isolatie specialisten zijn secuur en laten de woning na het isoleren weer netjes achter. Bij NIVO Isolatiezorg vindt u alle isolatiezorg onder één dak. Twijfelt u of u asbest in uw woning heeft? Ook dan kunt u bij NIVO terecht.

Wij kiezen het meest geschikte materiaal voor uw spouwmuur. TriplePlus isolatie parels is een nieuw product van NIVO Isolatiezorg gebaseerd op de HR+++ parels, die al meer dan 50 jaar gebruikt worden. De parels hebben een levensduur van meer dan 100 jaar. Wij weten wat we doen, uw huis, het comfort en het rendement staan bij ons centraal. NIVO Isolatiezorg is Insula gecertificeerd.

Alle opdrachten worden met de grootste zorg uitgevoerd. We richten ons op het beste resultaat, zowel bij het vullen als bij het afwerken. Heeft u een vraag over de aangebrachte isolatie? Laat het ons direct weten. We staan voor ons werk en garanderen de beste kwaliteit.

Materieel en gereedschap

Goed, netjes (rijdend) materieel en uitstekend gereedschap vinden wij belangrijk. Dat ziet u aan de buitenkant van de auto en in de werkruimte van de vrachtauto. Het gereedschap is vrijwel nieuw en we werken altijd met scherpe boren, zodat er met minimale beschadigingen en precisie gewerkt kan worden.

Door het gebruik van meerdere  kleuren voegspecie kunnen wij vrijwel alle boorgaten onzichtbaar afwerken, zodat uw huis zijn uitstraling nooit zal verliezen. Onze jarenlange ervaring met het afvoegen van woningen zorgt ervoor, dat we er bijna altijd in slagen om vrijwel onzichtbaar te werken. “Iemand die niet weet dat er geïsoleerd is, mag het ook niet zien”.

Als we aan het werk zijn kunt u gerust een kijkje nemen in de wagen. Het achterschot van de parelopslagruimte in de auto is transparant gemaakt zodat u kunt zien hoeveel isolatiemateriaal in de muren en/of het dak of vloer is gespoten. We leggen u tijdens de werkzaamheden graag uit hoe het werkt en beantwoorden uw vragen.

 

Samenwerkingen

Schuil Isolatiezorg werkt veel samen met de overheden om verbeteringen tot stand te brengen. Samenwerkingen waar meerdere bedrijven met gemeenten ervoor zorgen dat inwoners gemakkelijk, snel en betrouwbaar geholpen kunnen worden.

In Noord Nederland is het “100.000 woningen-project” dat ondersteund wordt door de drie Noordelijke provincies. Daaruit is de organisatie KUUB ontstaan die het project SLIM heeft ontwikkeld.

Slim is zuiniger wonen met minder energie. Daaruit voortvloeiend zijn er een aantal samenwerkingsverbanden gestimuleerd en ontstaan. Wij werken daardoor concreet in drie projecten, waarin samenwerking met bedrijven en overheden om woningen energiezuinig te verbeteren het uitgangspunt is. Dat zijn:

  • het Energie(k) Loket (Gem. Tytsjerkstradiel)
  • Energiemarkt Drachten (Smallingerland)
  • Goed bezig (Dongeradiel, Dantumadiel)
 

 

We zijn er trots op dat het Energie(k) Loket uitgeroepen is tot het beste voorbeeldproject voor energiebesparing in huis. Een zeer actieve samenwerking tussen het bedrijfsleven en overheid. Uit onderzoek van de gemeente blijkt dat we bij onze klanten een 100% tevredenheid hebben gescoord, “met lof” aldus de gemeente.

Offerte Aanvragen

Als u onderstaand formulier invult, maken wij binnenkort een afspraak met u voor de intake van uw woning in verband met een vrijblijvende offerte voor de isolatie van uw woning.
    Ons werkgebied