Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Spouwmuurisolatie parels: IsoPlus EPS parels

eps isolatie parels grijs

IsoPlus EPS parels zijn verreweg het beste en sterkste isolatie materiaal met het minste risico voor navullen van de spouwmuur. Wij werken met de juiste materialen en apparatuur. Daarom kiest NIVO Isolatiezorg voor de verlijmde EPS parels: IsoPlus. Ons isolatiebedrijf is Insula gecertificeerd volgens BRL 2121.

IsoPlus EPS parels kunnen eindeloos gerecycled worden. Ze zijn milieuvriendelijk en uitstekend geschikt voor spouwmuurisolatie. Het materiaal wordt in allerlei (zware) toepassingen gebruikt. Zelfs in de water- en wegenbouw; als drijvende steiger, in zwemvesten, als drukverdeler en als lichtgewicht ophoogmateriaal onder wegen en funderingen. Wilt u comfortabeler wonen en kiest u ook voor de beste IsoPlus EPS parels voor spouwmuurisolatie in uw woning?

Vraag direct een offerte aan

Wat is EPS isolatie?

De eigenschappen van EPS isolatie al meer dan 50 jaar een bekend product en het wordt nog steeds verbeterd. Op de IsoPlus EPS Parels is een CE keurmerk van toepassing. Voor de spouwmuurisolatie in de bouw zijn een aantal EN-normen van toepassing, waar het ministerie VROM scherp toezicht op houdt. IsoPlus EPS spouwmuurisolatie parels behoren tot de isolatiematerialen met uitzonderlijke en unieke eigenschappen. De parels bestaan voor 2% uit polystyreen en 98% lucht. Een parel van ca. 3 tot 6 millimeter telt ontelbaar gesloten celletjes, die met lucht gevuld zijn. Ze zijn licht van gewicht, maar ongelooflijk sterk en drukvast. Ze zijn bestand tegen water en hebben in de spouw een geschatte levensduur van ruimschoots 100 jaar!

Eigenschappen IsoPlus EPS parels

IsoPlus EPS parels kunnen geen vocht opnemen. Om alle oneffenheden en gaten volledig te kunnen vullen, worden de IsoPlus EPS parels met een dun lijmlaagje in de spouw aangebracht. Het resultaat: perfect gevulde muren, een behaaglijk gevoel en vanaf dat moment direct lagere energiekosten. De IsoPlus EPS parels zijn milieuvriendelijk, dit komt doordat het een ‘mono-materiaal’ is. IsoPlus EPS parels bestaan uit één materiaalsoort, waardoor ze zeer geschikt zijn om vaak te worden gerecycled. Voor velen een verrassend eenvoudig en veilig te gebruiken isolatiemateriaal.

Kies daarom ook voor de IsoPlus EPS parels van NIVO Isolatiezorg en profiteer van de vele voordelige eigenschappen. Wilt u weten waar u het meeste rendement kunt realiseren bij het isoleren van uw woning? Neem contact op met NIVO Isolatiezorg.

spouwmuurisolatie parels spouwmuur isoleren

Voordelen spouwmuur isoleren met IsoPlus EPS parels:

  • Sterkste en beste isolatiemateriaal
  • Perfect gevulde muren
  • Optimaal wooncomfort
  • Lagere woonlasten
  • Onschadelijk voor het milieu

Hoe wordt spouwmuurisolatie aangebracht?

Het is logisch dat u als woningeigenaar op zoek gaat naar betrouwbare isolatiebedrijven. Isolatie kan maar één keer goed tussen de muren aangebracht worden. Isoleren vraagt om goed vakmanschap.

Voor welk isolatiebedrijf u ook kiest, let er altijd op dat een voldoende ervaren en deskundige isolatie adviseur de vierkante meters van uw woning goed heeft vastgelegd. Er zijn meer factoren die van te voren bekend moeten zijn, zoals de inschatting van de oppervlakte in m2, de spouwbreedte en de boordiameter, die mogelijk is tussen de voegen en de diepte van de fundering. Belangrijke elementen, die bij de opname genoemd en bekend moeten zijn. U wilt weten met wat voor isolatiebedrijf u te maken heeft. Het isoleren van een woning vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Pas als dat goed is, kan het werk worden uitgevoerd. In de uitvoering gaat het om de discipline, die gebaseerd is op de informatie die vooraf is verkregen. Dat is dan ook precies wat wij doen; op een consequente en gedisciplineerde werkwijze het vooraf opgestelde plan uitvoeren.

spouwmuur isoleren met eps parels

Spouwmuur isoleren met EPS parels (IsoPlus) van NIVO Isolatiezorg

Verlijmde IsoPlus EPS Parels is vaak de beste keuze voor het isoleren van spouwmuren. Heeft u vragen over spouwmuurisolatie met IsoPlus EPS parels? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen u graag welke methode u het beste kunt gebruiken voor het isoleren van uw woning.

Of vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand