Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Ervaringen isolatie

Wij hebben een aantal ervaringen van onze klanten op een rij gezet. Stuk voor stuk hebben we hun woning voorzien van spouwmuurisolatie en profiteren zij van optimaal wooncomfort en een lagere gasrekening. Hun ervaringen over onze werkzaamheden en het resultaat delen ze maar al te graag met ons. Bekijk hieronder alle ervaringen van onze tevreden klanten en kom in contact met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

“Een besparing van ruim 1600 m3 op het jaarlijkse gasverbruik”
Afgelopen 23 januari heeft u ons huis voorzien van spouwmuurisolatie. Vandaag ontvingen wij met veel plezier het jaaroverzicht van de gasrekening van Nuon. Vorig jaar hadden wij nog een gasverbruik van 2230m3 en dat is gedaald naar 1069m3. Dus 1161m3 minder gas verbruikt!

Wij hebben een vrijstaandhuis gebouwd rond 1950. Wij dachten dat dit voor u misschien wel leuk was te horen. Wij zijn er in ieder geval wel blij mee. 

– Fam. van der Pouw Kraan

“Alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi afgewerkt”
Ik wil jullie even melden dat ik uitermate tevreden ben! De afspraak voor isolatie was vorige week en de uitvoerders waren er ook precies om 08.00 uur en vertelden dat ze tot 15.00 uur de tijd nodig hadden voor de isolatie en ze vertrokken om 15.15 uur. Ik ben om het huis gelopen en heb alles gecontroleerd, alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi weggewerkt.

– dhr. Copinga

“Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.”
Het bedrag van de factuur heb ik net overgemaakt. Daarbij heb ik vergeten te vermelden dat ik heel tevreden ben over het verloop van de werkzaamheden. Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.

Eén minpuntje: de gaten die binnenshuis in de witte muren zijn opgevuld, maar het cement blijft grijs en wordt niet wit, zoals gesteld werd. Maar een paar laagjes saus zal dat wel zijn op te lossen. En nu is het afwachten tot volgend jaar wat de maatregelen opleveren in het gasverbruik.

– L. Sijtsma & L. Oberman