Home » Spouwmuurisolatie » Spouwmuurisolatie ervaringen

Spouwmuurisolatie ervaringen

Wij hebben een aantal ervaringen van onze klanten op een rij gezet. Stuk voor stuk hebben we hun woning voorzien van spouwmuurisolatie en profiteren zij van optimaal wooncomfort en een lagere gasrekening. Hun ervaringen over onze werkzaamheden en het resultaat delen ze maar al te graag met ons. Bekijk hieronder alle ervaringen van onze tevreden klanten en kom in contact met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

“Alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi afgewerkt”

Ik wil jullie even melden dat ik uitermate tevreden ben! De afspraak voor isolatie was vorige week en de uitvoerders waren er ook precies om 08.00 uur en vertelden dat ze tot 15.00 uur de tijd nodig hadden voor de isolatie en ze vertrokken om 15.15 uur. Ik ben om het huis gelopen en heb alles gecontroleerd, alles ziet er tip top uit en de gaatjes zijn mooi weggewerkt.

dhr. Copinga

Het bedrag van de factuur heb ik net overgemaakt. Daarbij heb ik vergeten te vermelden dat ik heel tevreden ben over het verloop van de werkzaamheden. Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.

Eén minpuntje: de gaten die binnenshuis in de witte muren zijn opgevuld, maar het cement blijft grijs en wordt niet wit, zoals gesteld werd. Maar een paar laagjes saus zal dat wel zijn op te lossen.

En nu is het afwachten tot volgend jaar wat de maatregelen opleveren in het gasverbruik.  

Met vriendelijke groet,  

L. Sijtsma & L. Oberman

Complimenten ook aan uw twee medewerkers die dit hebben uitgevoerd.”

“Een besparing van ruim 1600 m3 op het jaarlijkse gasverbruik”

Vorig jaar heeft u bij mij de woning voorzien van spouwmuur: heden viel de jaarrekening van Essent door de bus:

Gasverbruik 2 jaar geleden: 4164m3

Gasverbruik dit jaar: 2211m3

Het leek me wel aardig voor u om te weten…… Vriendelijke groet,

J.J. Schipper

Enkele jaren geleden hebben wij onze woning laten isoleren door de firma Schuil, toen nog met een flinke subsidie.

Heerlijk wat een goede investering is dat geweest voor ons huis, geen kou meer over de vloer van tocht en het is er nu lekker warm. Mijn ouders wilden het toen ook wel doe maar waren wat huiverig. Eerst maar even onze bevindingen afwachten. Inmiddels is ook hun huis door de firma NIVO geïsoleerd.

Mijn vader zei al vrij snel daarna, nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen sávonds want het tocht niet meer over de vloer.
2 tevreden gezinnen dus!
Fam. van den Belt

Nu hoef ik mijn sokken niet meer over de broek te doen ’s avonds want het tocht toch niet meer over de vloer ”

“Een besparing van ruim 1600 m3 op het jaarlijkse gasverbruik”

Afgelopen 23 januari heeft u ons huis voorzien van spouwmuurisolatie. Vandaag ontvingen wij met veel plezier het jaaroverzicht van de gasrekening van Nuon. Vorig jaar hadden wij nog een gasverbruik van 2230m3 en dat is gedaald naar 1069m3. Dus 1161m3 minder gas verbruikt!

Wij hebben een vrijstaandhuis gebouwd rond 1950. Wij dachten dat dit voor u misschien wel leuk was te horen. Wij zijn er in ieder geval wel blij mee. Vriendelijke groeten,

Fam. van der Pouw Kraan

Enkele door ons geïsoleerde woningen