Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Vochtproblemen

Als officieel erkend vochtexpert hebben wij ons de afgelopen jaren verdiept in het ontstaan en oplossen van vochtproblemen op de binnenmuren. Vocht in de muren kan ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit in het huis vermindert. Door structureel vochtige binnen- en/of buitenmuren kan er uiteindelijk schimmelvorming ontstaan en dat is slecht voor de welzijn van de bewoners. Om een gezond leefbaar binnenklimaat te hebben voor de bewoners dient dit ten alle tijden te worden verholpen.

binnenmuur injecteren gaatjes boren

Ontstaan en oplossen

Wordt er onvoldoende geventileerd en is de luchtvochtigheid in de woningen te hoog, dan kan dit voor vochtproblemen en schimmelvorming zorgen. Naast ventileren zijn er nog een aantal oorzaken die voor vochtproblemen en/of schimmelvorming op de muur kan zorgen.

Klik hier voor meer informatie.

Buitenmuur impregneren tegen vocht

Het impregneren van buitenmuren is een essentiële behandeling om uw huis te beschermen tegen vocht, vuil en weersinvloeden. Deze techniek verhoogt de duurzaamheid van uw gevel en helpt om toekomstige schade te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie.

Muur injecteren tegen optrekkend vocht

Om te voorkomen dat optrekkend vocht uw muren beschadigt, is het belangrijk dit probleem zo snel en effectief mogelijk te verhelpen. Het injecteren van uw muur tegen optrekkend vocht is een slimme oplossing die we in veel gevallen eenvoudig kunnen toepassen.

Klik hier voor meer informatie.

Schimmel laten verwijderen

Schimmelvorming in woningen komt momenteel bij 15% van de woningen voor en neemt steeds verder toe. Het is ongezond en schimmel laten verwijderen is dan ook van groot belang. Hoe sneller, hoe beter!

Klik hier voor meer informatie.