Offerte aanvragen? 088 – 284 95 55

Muur injecteren tegen vocht

muur injecteren tegen vocht uitbesteden

Om te voorkomen dat optrekkend vocht uw muren beschadigt, is het belangrijk dit probleem zo snel en effectief mogelijk te verhelpen. Een manier waarop we dat bij NIVO isolatiezorg voor u doen, is door de muur te injecteren tegen vocht. Het is een slimme oplossing die we in veel gevallen eenvoudig toepassen en die uw muren van binnenuit beschermt tegen vocht. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Niet alleen voor het injecteren van de muur bent u bij ons aan het juiste adres, we staan ook klaar om u te helpen met onder andere spouwmuur– en dakisolatie.

Vraag direct een offerte aan

Hoe we de muren van uw huis injecteren

Krijgt u thuis te maken met condensatieplekken op de wanden die ontstaan als gevolg van optrekkend vocht? Vocht in de muren kan ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit in huis vermindert. Een risico is dat er schimmels zichtbaar worden die zich eenvoudig over de binnenmuren verspreiden. Om het vochtprobleem op te lossen, doet u er goed aan de muren te laten injecteren, een relatief kleine ingreep die grote gevolgen met vocht kan verhelpen.

Om u hierbij te helpen, komen onze specialisten graag langs. Van binnenuit injecteren we de muur tegen vocht. Dit doen we door een speciale gel via kleine gaatjes in de muur aan te brengen. De gel verspreidt zich in de muur en vormt een barrière tegen optrekkend vocht.

Doorgaans zult u geen sporen zien van de werkzaamheden die we verrichten met het injecteren van de muur. Is de muur toch te vochtig of dreigt het stucwerk los te laten, dan kunnen we dit verhelpen. Dit doen we door het stucwerk te verwijderen en de muur af te dichten. Deze kan vervolgens opnieuw gestuukt worden.

waarom spouwmuur injecteren

Onze andere diensten

Wanneer we van binnenuit muren injecteren, kan optrekkend vocht effectief worden tegengehouden. Het is een van de manieren waarmee we het wooncomfort voor u verhogen en problemen verhelpen. Daarnaast zijn we bij NIVO Isolatiezorg gespecialiseerd in oplossingen voor het verbeteren van de isolatie van uw woning. Zo komen we graag bij u langs om waar nodig de huidige spouwmuurisolatie te verwijderen en te vervangen. Hiervoor gebruiken we EPS-parels, een zeer effectief isolatiemateriaal dat gemakkelijk is aan te brengen en een hoog rendement heeft.

Wilt u uw huis volledig laten isoleren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Goede isolatie in de spouwmuren draagt bij aan een hoog rendement en een comfortabel binnenklimaat. Om dit te optimaliseren, helpen we u ook met dak- en vloerisolatie. Informeer naar de mogelijkheden, zodat we samen met u bepalen wat we hierin voor u kunnen doen.

spouwmuur muur laten injecteren

De muur laten injecteren door NIVO Isolatiezorg

Wilt u vochtproblemen in de muren oplossen? Daarvoor gaat u naar NIVO Isolatiezorg. We staan klaar om u te helpen door van binnenuit de muur te injecteren tegen vocht. Het is een effectief middel waarmee we tot een optimaal resultaat komen. Vochtproblemen blijven voortaan uit en u geniet van een aangenaam wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze diensten en hoe we u kunnen helpen.

Vraag direct een offerte aan voor uw woning of pand